Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Ekonomi 23 Ocak 2018 - 17:03 Yorum: 0

Kırklareli Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Kırklareli Belediyesi ile DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası arasında 103 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kırklareli Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Kırklareli Belediyesi ile DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası arasında 103 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kırklareli Belediyesi şantiyesinde düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Bugün bir bayram coşkusu içerisindeyiz. Ülkemizin geçtiği bu süreçte bu coşkumuzu biraz buruk yaşıyoruz. Afrin operasyonundan tüm Mehmetçiklerimiz sağ salim dönsün istiyoruz" dedi.

Toplu İş sözleşmesinin hayırlı olması dileğinde bulunan Kesimoğlu, "Ben hayatımın her anında, her alanında emekten ve emekçiden yana oldum. Emeğin en yüce değer olduğuna inanan bir arkadaşınızım. Elbette ki gönlümüzden geçen imkanlar bunun çok daha ötesinde. Fakat iş barışını sağlamak, oluşturmak, belediyemizin koşullarını ön görerek, ülkemizin bulunduğu koşulları göz önüne alarak bu sözleşmeyi bu konuma getirdik. Kuşkusuz her biriniz bunun üstünde ve ötesinde haklara sahip olma hakkına sahipsiniz. Buradan elde edeceğiniz haklar ile aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte mutlu bir yaşam sürdürmenizi diliyorum" ifadelerini kulandı.

Genel-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen ise, yaptığı konuşmada, "104 üyemiz var. Kırklareli Belediyesi'nde açıkçası karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde belediyenin imkanlarını zorlayarak gerçekleştirdiğimiz toplu iş sözleşmesi oldu. Biz toplu iş sözleşmeleri görüşmelerinde aslında emeğin pazarlığını yapmadık. Emeğin en yüce değer olduğunu konuştuk. Başkan bey ve yönetiminde de bunu gördüm. Her iki tarafından uzlaşacağı ortak bir noktada buluştuk. Bu konuda imkanlarını zorlayan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kırklareli Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Kırklareli Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber