Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Özgüven:

"Kırklareli'ne buz pisti kazandırarak sportif faaliyetleri arttırmak istiyoruz"

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Özgüven:

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Taner Özgüven, Kırklareli'ne buz pisti kazandırarak sportif faaliyetleri arttırmak istediklerini bildirdi.

Özgüven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Buz Pisti Tesisi Kurulması Projesi'ni Trakya Kalkınma Ajansı'na sunduklarını söyledi.

Projenin 200 bin lira bütçeye sahip olduğunu belirten Özgüven, "Trakya Kalkınma Ajansı'nın küçük ölçekli altyapı programı kapsamında Buz Pisti Tesisi Kurulması Projesi hazırladık. Proje ile Kırklareli'ne buz pisti kazandırarak sportif faaliyetleri arttırmak istiyoruz. Projenin kabul olması durumunda çalışmalara başlayacağız. Yapılacak tesiste çeşitli eğitimler ve yarışmalar düzenleyeceğiz. Kırklareli halkı sporu çok seviyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak spora ve sporcuya önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

Özgüven, spora yapılan yatırımın önemli olduğunu kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber