Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

Kırklareli Üniversitesi’nde Akademik Kurul açılış töreni

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Güz Dönemi Akademik Kurul Açılış Töreni düzenlendi.

Kırklareli Üniversitesi’nde Akademik Kurul açılış töreni

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Güz Dönemi Akademik Kurul Açılış Töreni düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4 No'lu Salonda gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülnur Eti İçli ve fakülte akademik personeli katıldı.

Törende bir konuşma yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülnur Eti İçli, son zamanlarda yaşanan hadiselerden üniversitelerinde etkilendiğini ifade etti. Prof. Dr. Gülnur Eti İçli, "Bundan sonra bizlere düşen görev, birlik ve beraberlik içinde, birbirimize kenetlenerek yolumuza devam etmektir. Bu amaçla daha çok çalışarak toplumun her kesimine hitap edecek düzeyde başarılı öğrenciler yetiştirmeliyiz. Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor. Bunun için de fakültemizin kurumsal kimliğinin pekiştirilmesi önem arz etmektedir. Etkili kurum kültürünün oluşması için aynı değerleri paylaşan personel ve onların yaptığı fedakarlıklar da önemlidir. 2016-2017 akademik yılının bütün akademik ve idari personelimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Tören, görüş ve öneri kısmının ardından görevinde yükselen akademik personele plaket ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber