Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Asayiş 20 Ekim 2018 - 11:38 Yorum: 0

Kırklareli’de 23 kaçak göçmen yakalandı

Avrupa'ya kaçmak için Van ve Hatay üzerinden Türkiye'ye yasa dışı yollardan giriş yapan 23 yabancı uyruklu şahıs Kırklareli'nde yakalandı.

Kırklareli’de 23 kaçak göçmen yakalandı

Avrupa'ya kaçmak için Van ve Hatay üzerinden Türkiye'ye yasa dışı yollardan giriş yapan 23 yabancı uyruklu şahıs Kırklareli'nde yakalandı.

Kırklareli'nin Babaeski ilçesi TEM otoyol gişeleri çıkışında kaçak göçmen olduğu bilgisi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Ormanlık alanda ses ve ışık gelmesi üzerine yapılan kontrolde 8 Filistin, 1 Fas uyruklu olmak üzere toplam 9 yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Yabancı uyruklu şahıslar 5 ay kadar önce Hatay üzerinden yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptıklarını, Yunanistan'a gitmek üzere İstanbul'dan ticari taksiye bindiklerini ve taksicinin kendilerini otoyol üzerinde indirdiğini söyledi. Şahıslar uygulanan yasal işlemlerin ardından Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Jandarma ekiplerince Kırklareli merkeze bağlı Dereköy'de bir kamyonet durduruldu. Yapılan araştırmada araç içerisinde sürücü B.D. ile 14 Afganistan uyruklu şahıs yakalanırken, araç içerisinde 1 adet tel kesme makası ele geçirildi. Yabancı uyruklu şahıslar 10 gün önce Van üzerinden yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptıkları İstanbul'a geldikten sonra bir araca binerek Kırklareli'nden sınırı geçmek üzere yola çıktıklarını söyledi. Olayla ilgili Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan organizatör B.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda kullanılan araca el konularak, yakalanan yabancı uyruklu şahıslar uygulanan yasal işlemlerin ardından Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber