Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 06 Eylül 2016 - 08:58 Yorum: 0

Kırklareli‘de kablo hırsızlığı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi Büyükkarıştıran beldesinde bulunan bir ilkokulun kullanılmayan anasınıfı binasında özel bir telekomünikasyon şirketine...

Kırklareli‘de kablo hırsızlığı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi Büyükkarıştıran beldesinde bulunan bir ilkokulun kullanılmayan anasınıfı binasında özel bir telekomünikasyon şirketine ait kablolar çalındı.

Edinilen bilgiye göre, Büyükkarıştıran İlkokulu'nun anasıfı binasına giren 2 kişi, bir telekomünikasyon şirketine ait çeşitli çap ve ebatlarda 3 bin 590 metre kablo ile 3 adet topraklama çubuğu çaldı. Okul idarecileri tarafından hırsızlık olayının bildirilmesi üzerine jandarma ekipleri, olay yerini gören güvenlik kameraları görüntülerini inceledi. Görüntülerden hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin F. K. ve F. U. olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, failleri gözaltına aldı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber