Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Ekim 2016 - 16:43 Yorum: 0

Kırklarelili öğretmenler ERASMUS+Proje Yazma eğitimi alacak

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Erasmus Plus Avrupa'ya Açılan Kapı" projesinin uygulama sözleşmesi imzalandı.

Kırklarelili öğretmenler ERASMUS+Proje Yazma eğitimi alacak

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Erasmus Plus Avrupa'ya Açılan Kapı" projesinin uygulama sözleşmesi imzalandı.

Trakya Kalkınma Ajansı merkez binasında yapılan imza törenine Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Trakya Kalkınma Ajansı adına da Genel Sekreter Mahmut Şahin katıldı. İmza töreninde bir açıklama yapan Genel Sekreter Mahmut Şahin, bir öğrenci değişim programı olan Erasmus'un kendini geliştirmek isteyen gençlere ve öğretmenlere yeni ufuklar açtığını belirtti. Program kapsamında öğretmenlere proje yazma eğitimi verileceğine vurgu yapan Şahin, bunu öğrenecek öğretmenlerin fon sağlayan diğer ulusal ve uluslararası kuruluşlara da kolaylıkla proje yazacağını söyledi.

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım da yaptığı açıklamada, proje hazırlama, ortaklık geliştirme ve prosedürleri konusunda Kırklareli merkezde toplam 20 okulda, 20 gönüllü öğretmene Erasmus Plus programı kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı aracılığıyla eğitim aldıracaklarını belirtti.

Proje ile Kırklareli merkezde Erasmus+Proje Yazma eğitimlerinin yaygınlaştırılması ve diğer öğretmenler arasında da uluslararası proje yazma becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Ayrıca Ulusal Ajans'a verilen proje teklif sayısının da artırılması hedefleniyor. Toplam 5 gün sürecek eğitimler boyunca 20 öğretmene toplam 30 saatlik Erasmus+eğitimi verilmiş olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber