Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Eylül 2017 - 13:08 Yorum: 0

Kırklareli’nde 10 göçmen yakalandı

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinden yasa dışı yollarla Bulgarıstan'a geçtikten sonra Bulgar polisi tarafından yakalanıp Türkiye'ye geri gönderilen 10...

Kırklareli’nde 10 göçmen yakalandı

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinden yasa dışı yollarla Bulgarıstan'a geçtikten sonra Bulgar polisi tarafından yakalanıp Türkiye'ye geri gönderilen 10 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Demirköy ilçesi Yeşil-Boztaş köyü yol ayrımında uygulama yapan jandarma ekipleri M.K.'nin yönetimindeki aracı durdurdu. Araçta 3 Afganistan, 7 Suriye uyruklu toplam 10 yabancı uyruklu göçmen yakalandı.

Şahısların, bir ay önce yasa dışı yollarla Türkiye'ye geldiklerini, İstanbul'da bir süre kaldıktan sonra Bulgaristan sınırına gelip, 1 gün boyunca ilerledikten sonra Bulgar polisi tarafından yakalanarak, değerli eşyalarına el konulup, darp edilip Türkiye'ye geri gönderildiklerini söyledikleri öğrenildi.

Demirköy Jandarma Karakol Komutanlığına getiren kaçaklar, gerekli işlemlerinin ve sağlık kontrollerinin ardından Pehlivanköy Merkezine teslim edildi. 3 Afganistan uyruklu şahsa 2 bin 507 lira, araç sahibi ve aracı kullanan M.K.'ye toplamda bin 795 lira para cezası verildiği öğrenildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber