Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Kırklareli'nde 800 gram osmiyum ele geçirildi

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde düzenlenen operasyonda, 800 gram osmiyum ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi...

Kırklareli'nde 800 gram osmiyum ele geçirildi

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde düzenlenen operasyonda, 800 gram osmiyum ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,  ihbar üzerine B.A. yönetimindeki 59 HF 455 plakalı otomobil ile E.S idaresindeki 34 EY 6749 plakalı otomobilleri şehir girişinde durdurdu.

Yapılan aramalarda 59 HF 455 plakalı otomobilin bagajında poşetlerle gizlenmiş 150 şişe içinde 800 gram osmiyum ele geçirdi. 

Olayla ilgili B.A, Ö.Ö, M.B ve E.S gözaltına alındı. Ele geçirilen osmiyumlar incelenmek üzere Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'na gönderildi.

Osmiyumun dolmakalem uçları, gramofon iğnelerinin yapımı ile uzun menzilli silahların namlu içlerinin yapımında kullanıldığı ve uluslararası ticaretinin yasak olduğu, toz halinin, oda sıcaklığında uçucu ve çok zehirli bir gaz salgıladığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber