Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Nisan 2022 - 16:18 Yorum: 0

Kırklareli’nde Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı yapıldı

Bağımlılıkla mücadele çerçevesinde Kırklareli'nde "Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı" yapıldı.

Kırklareli’nde Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı yapıldı

Bağımlılıkla mücadele çerçevesinde Kırklareli'nde "Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı" yapıldı.

Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları ile ilgili "Ben Olsaydım" temasıyla, İlçelerde tamamlanan çalıştayların ardından "Bağımlılıkla Mücadele İl Çalıştayı" Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in Başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdare Cazibe Merkezinde gerçekleşen çalıştayda konuşan Vali Osman Bilgin bağımlılıkla mücadelenin önemine değinerek bağlı olan vatandaşları kurtarmak için çok çaba sarf ettiklerini söyledi.

Dünyanın hızla değiştiğini söyleyen Bilgin "Bu durumda bazı insanlar buna ayak uyduramıyor. Burada da sosyolojik çalışmaların önemi ortaya çıkıyor. Maalesef toplumdaki sosyalleşme kavramının daha çok bireyselleşmeye dönüşmesiyle birlikte bağımlılık ilgili sıkıntılar doğmaya başlıyor" şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit'te ilçede yapılan çalıştay hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Daha sonra Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ayçin Uğur sunum yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber