Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ekim 2014 - 09:03 Yorum: 0

Kırklareli'nde bayram tedbirleri

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla çeşitli tedbirler aldı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan...

Kırklareli'nde bayram tedbirleri

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla çeşitli tedbirler aldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bayram günlerinin, vatandaşlar ve aile üyelerinin bir araya geldiği, toplumun birbiriyle kaynaştığı, huzur ve sevincin bir arada olduğu ortak paylaşım zeminleri olduğu belirtildi.

Kurban Bayramı'nın kentte huzur ve güven içerisinde geçmesini temin etmek amacıyla 3-7 ekim tarihlerinde bir dizi önlem alındığı ifade edilen açıklamada, bayram nedeniyle yoğun olarak alış veriş yapılacak yerlerde vatandaşların yankesicilik, kapkaççılık, hırsızlık, dolandırıcılık, sahte para ve sahte çek olaylarına karşı dikkatli olmaları aktarıldı.

Bayramı öncesi ve bayram süresince halkın yoğun olarak bulunacağı caddelerde ve alışveriş merkezleri civarlarında bir dizi tedbirlerin alındığı bildiren açıklamada, şunlara yer verildi:

"Umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde meydana gelebilecek olayların önlenmesi veya taşkınlık suretiyle vatandaşlarımızın huzur ve sükununu bozucu davranışların men edilebilmesi amacıyla yapılacak denetimler arttırılacaktır. 4 Ekim Cumartesi günü kılınacak bayram namazı süresince, camiler ve mezarlık çevrelerinde dilencilik yapan ve para toplayan şahıslara müsaade edilmeyecektir.

 Kurban Bayramı nedeniyle yoğunlaşacak araç trafiği ile ilgili olarak, trafik ekiplerine personel takviyesi yapılmış, otogar çevresi ile trafiğin yoğun olacağı yerlerde ve şehirlerarası karayollarında alınan trafik önlemleri arttırılmıştır. Araç sürücülerinin de herhangi bir can ve mal kaybına uğramamaları için, alkollü araç kullanmamaları, kısa mesafede olsa emniyet kemerlerini takmaları, mevsim değişimini de dikkate alarak araç bakımlarını yaptırmaları, dişleri silinmiş lastik kullanmamaları, iyice dinlenmiş olarak direksiyon başına geçmeleri ve trafik kurallarına mutlak suretle uymaları gerekmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber