Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 27 Haziran 2016 - 16:13 Yorum: 0

Kırklareli’nde Göçmen Kaçakçılığı

Kırklareli'nde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 10 kaçak göçmen ve göçmenlere organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 kişi,...

Kırklareli’nde Göçmen Kaçakçılığı

Kırklareli'nde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkış yapmak isteyen 10 kaçak göçmen ve göçmenlere organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 kişi, jandarma ekiplerince yakalandı.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, aldıkları ihbar üzerine Demirköy ilçesi Sislioba köyü civarında 2 ticari taksiyi durdurdu. Ekipler, taksilerdeki 10 Afgan uyruklu şahıs ile bu şahıslara organizatörlük yapan E.V. ve N.E isimli şüphelileri yakaladı. Organizatörlük şüphesi ile gözaltına alınan 2 şahıs, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, yabancı uyruklu şahıslar da Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber