Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı
Sami Er
Ekonomi 23 Haziran 2021 - 19:33 Yorum: 0

Kırklareli’nde ıslah edilen meralarda yetiştirilen hayvan yemleri besicilere dağıtıldı

Kırklareli'nde yapımı devam eden Halkalı-Kapıkule Demir Yolu hattında hafriyat döküm alanı olarak kullanılan meralarda üretilen yem bitkileri besicilere...

Kırklareli’nde ıslah edilen meralarda yetiştirilen hayvan yemleri besicilere dağıtıldı

Kırklareli'nde yapımı devam eden Halkalı-Kapıkule Demir Yolu hattında hafriyat döküm alanı olarak kullanılan meralarda üretilen yem bitkileri besicilere ücretsiz dağıtıldı.

Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi kapsamında Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Ağayeri köyünde devam eden proje çalışmalarında çıkan toprağın döküldüğü mera alanlarının bir kısmı yüklenici firma tarafından ağaçlandırıldı. Diğer bir bölümüne de yem bitkisi ekilerek, biçilen 940 balya, Vali Osman Bilgin'in katılımlarıyla besicilere ücretsiz dağıtıldı.

Halkalı-Kapıkule Demir Yolu hattının çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Vali Osman Bilgin, "Bu proje sadece İstanbul'u Kırklareli'ne bağlayan değil, Çin'in başkenti Pekin'den Londra'ya kadar devletleri birbirine bağlamaktadır" dedi.

Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi kapsamında yaklaşık 4 bin 500 dekarlık alanda ıslah çalışması olduğunu hatırlatan Vali Bilgin, "Bugün saman fiyatlarının nereye geldiğini hep birlikte görüyoruz. Yem fiyatlarının hangi aralıklara yükseldiğini görmekteyiz. Hep şikayet ettiğimiz bir konu. Son dönemdeki fiyat artışlarıyla birlikte yem girdilerinin çok artması bu manada da yapılan çalışmanın önemini çok net bir şekilde ortaya koymakta. Bugünde çiftçilerimize saman balyalarını teslim ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber