Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Kırklareli'nde KOSGEB, beş girişimciye destek verecek

KIRKLARELİ (AA) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli Hizmet Merkezi, beş girişimciye destek verecek.KOSGEB Kırklareli Hizmet...

Kırklareli'nde KOSGEB, beş girişimciye destek verecek

KIRKLARELİ (AA) - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli Hizmet Merkezi, beş girişimciye destek verecek.

KOSGEB Kırklareli Hizmet Merkezi Müdürü Tarık Altuntaş, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırklareli’nde girişimci sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Girişimci kuruluna başvuruda bulunan beş girişimciye 110 bin lira girişimcilik desteği verilmesi kararı alındığını belirten Altuntaş, şöyle konuştu:

"Kırklareli girişimcilik potansiyeli yüksek bir il. Uygulamalı girişimcilik kurslarına katılarak iş fikirlerini uygulamaya başlayan girişimcilerimizin başvurularını değerlendiriyoruz. Girişimci kuruluna başvuruda bulunan beş girişimciye daha girişimcilik desteği verilmesi kararı alındı. Beş girişimciye 110 bin lira destek vereceğiz."

Altuntaş, girişimcilerin artması için çalıştıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber