Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 08 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Kırklareli'nde üniversite öğrencisinin ölü bulunması

Ölü bulunan Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Fırat'ın annesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü oğlunun mezarı başında geçirdi

Kırklareli'nde üniversite öğrencisinin ölü bulunması

ADIYAMAN (AA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde evinde ölü bulunan üniversite öğrencisi Ramazan Fırat'ın annesi Sabiha Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü oğlunun mezarında geçirdi.

Kahta ilçesine bağlı Bölükyayla beldesindeki oğlunun mezarına karanfil bırakıp dua eden anne Fırat, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun evin okuyan tek çocuğu olduğunu söyledi.

Oğlunun ailesine ve ülkesine hayırlı bir evlat olmayı amaçladığını belirten Fırat, "Onu unutmak imkansız  olacak. Çünkü o evimizin direği, umudumuz  ve geleceğimizdi" dedi.

Abla Esmer Fırat da kardeşinin çok iyi niyetli olduğunu belirterek, "Onu anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor. O bize eğitimi, okumayı sevdirdi. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Eğer sağ olsaydı mutlaka annemi ziyarete gelir, çiçeğini verir, ellerini öperek hayır duasını alırdı. Fakat şimdi o yok ve evimiz bomboş gibi" diye konuştu.

- Olay 

Lüleburgaz'da 1 Mart'ta meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi Ramazan Fırat'ı (20) odasında hareketsiz gören arkadaşları durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirmiş, öldüğü tespit edilen Fırat'ın boynunda ve bileklerinde bıçak yaraları olduğu belirlenmişti. Olayla ilgili gözaltına alınan Fırat'ın ev arkadaşları Can T, Mustafa K. ile Halil Ç. tutuklanmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber