Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Eylül 2014 - 08:58 Yorum: 0

Kırklareli'nden asayiş

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde uyuşturucu madde ile yakalanan kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi...

Kırklareli'nden asayiş

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde uyuşturucu madde ile yakalanan kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek, Yayla Mahallesi’nde M.E'nin üzerinde arama yaptı.

Aramalarda M.E’nin üzerinde 215 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili M.E. gözaltına alındı.

 

- Hırsızlık iddiası

 

Lüleburgaz'da bir kişi ayçiçeği tarlasının kendisinden habersiz hasat edildiği gerekçesiyle jandarma karakoluna başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Ahmetbey beldesinde H.P 37 buçuk dekarlık ayçiçeği tarlasının  kendisinden habersiz hasat edildiğini iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

-  Yüksekten düşen kişi yaralandı

 

Kofçaz'da ceviz ağacından düşen kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tastepe köyünde ceviz toplamak amacıyla ağaca çıkan S.Ç. dengesini kaybederek 2 metre yükseklikten düştü.

S.Ç. çevredekilerin yardımı ile Kofçaz Aile Sağlığı Merkezi’ne götürüldü.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber