Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Eylül 2014 - 18:13 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

Kızılay'a kıyafet bağışı

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, bir tekstil firmasından kendilerine kıyafet bağışı yapıldığını bildirdi.

Altıntel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kıyafet bağışlarını en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını söyledi.

Kırklareli halkının duyarlı olduğunu ifade eden Altıntel, şöyle konuştu:

"İnsan onurunu korumayı ilke edinen Türk Kızılayı olarak ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Kızılay olarak toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek her koşulda, her yerde ve her zaman hiçbir ayrım yapmaksızın her ne sebeple ortaya çıkarsa çıksın insan ıstırabını dindirmek, dostluğu, saygıyı, barışı ve işbirliğini geliştirerek, kişilerin ve toplumların hassasiyetlerini en üst derece özen göstererek çalışmalarımıza devam ediyoruz." 

 

- Okullarda güvenlik önlemi

 

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, okul önlerinde güvenlik önlemi alıyor. 

Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince okul önlerinde öğrencilerin güvenli geçişleri sağlanıyor. 

Okulların giriş ve çıkış saatlerinde önlemler arttırılıyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber