Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2014 - 10:13 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

Kaymakam Yılmaz'a ziyaret

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri, Kaymakam Cemalettin Yılmaz'ı ziyaret etti.

İleri, ziyarette yaptığı konuşmada AK Parti Lüleburgaz  yönetimini yeni oluşturduklarını söyledi.

Yönetimin Lüleburgaz'ın her kesimine hitap edecek kişilerden oluştuğunu belirten İleri, "Hepimizin ortak isteği Lüleburgaz'a en iyi hizmetin gelmesini sağlamaktır. Biz de yeni yönetim olarak ilçemiz için gece, gündüz demeden çalışacağız" diye konuştu.

Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İleri ve yeni yönetimine başarılar diledi.

 

- Servis şoförleri bilgilendirildi

 

Lüleburgaz'da, öğrenci servis şoförleri bilgilendirildi.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinde görevli Hürali Alagöz, Halk Eğitimi Merkezi salonundaki toplantıda, öğrenci şoförlerinin trafik kurallarına riayet etmesi gerektiğini söyledi.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerin okullarına servislerle taşındığını belirten Alagöz, "Servis şoförleri öğrencilerimizi dikkatli şekilde taşırken öğrencilere hitap şekillerinin de gayet güzel olması gerekiyor. Bunun dışında araçların trafiğe çıkacak nitelikleri taşıması gerekiyor. Araçlarının periyodik bakımı yapılmış, yetki belgeleri tam, tüm koltuklarda emniyet kemeri takılmış olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Alagöz, daha sonra şoförlere öğrenci bindirme, indirme ve sürüş kuralları konularında bilgi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber