Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Kasım 2014 - 13:43 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

"Eko Turizm" konferansı düzenlendi

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Demirköy'de "Eko Turizm" konferansı düzenlendi.

Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen konferansa, Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, İstanbul Orman Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Derince, Demirköy Orman İşletme Müdürü İhsan Caylan, Kırklareli Kültür ve Turizm Müdür vekili Fikret Macit katıldı.

Yavuz, burada yaptığı konuşmada, Istrancalar Bölgesi'nin turizm açısından son derece önemli bir yer olduğunu söyledi.

Turizmin gelişmediği, iş imkanlarının her geçen gün bittiği ilçe ve beldelerde yaşayan vatandaşların göç ettiğini ifade eden Yavuz, Istrancalar Bölgesi’nde eko turizmin geliştirilmesi gerektiğini belirtti.

Yavuz, belediye olarak turizmin geliştirilmesi açısından yapılacak çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını kaydetti.

İstanbul Orman Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Derince de Demirköy Ormanları’nın turizme elverişli olduğunu belirtti.

 

- İş sağlığı ve güvenliği konferansı

Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü’nce iş sağlığı ve güvenliği konferansı düzenlendi.

Demirköy Orman İşletme Müdürü ihsan ceylan, bir lokalde düzenlenen konferansta iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık 110 ormancıların katıldığı konferansta 6331 sayılı iş sağlığı ve iş güvenliği kanunu gereğince alınması gereken önlemler anlatıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber