Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 15:38 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

Kırklareli DSYB binası yenileniyor

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) binası yenileniyor.

Birlik Başkanı Ali Dermenci, yenilenen binasında yürütülen çalışmaları inceledi.

Dermenci, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, modern bir binada hizmet vereceklerini söyledi.

Birlik olarak hizmet kalitesini her geçen gün arttırdıklarını ifade eden Dermenci, "Hizmetin kalitesine çok önem veriyoruz. Daha ferah ve rahat bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Çalışmalar tamamlanmak üzere. En kısa sürede yeni hizmet binamıza taşınacağız" diye konuştu.

 

- Açık iş istatistikleri araştırması yapılacak

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Kırklareli Müdürlüğü'nce açık iş istatistikleri araştırması yapılacak.

İŞKUR Kırklareli Müdürü Hasan Aksoy, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, iş ve meslek danışmanlarınca faaliyet gösteren iş yerlerinde açık iş istatistiklerinin araştırılacağını söyledi.

Araştırmaların veri bankasına işleneceğini ifade eden Aksoy, toplanan bilgilerin kitap haline getirileceğini belirtti.

2015 yılında 5 kez açık iş istatistikleri araştırmasının yapılacağını kaydeden Aksoy, şöyle konuştu: "Açık iş istatistikleri, iş gücü piyasasının talep tarafına yönelik temel ve öncü bir gösterge olması bakımından ayrı bir öneme sahiptir. Açık iş istatistiklerinin derlenmesine yönelik 2015 yılını kapsayan yeni bir araştırma planladık. 5 kez yapacağımız araştırmaları veri bankasına işleyecek ve bir veri seti oluşturacağız. Araştırma sadece istatistik amaçlarla yapılacak. Araştırmalarda elde edilecek bilgiler iş gücü piyasası taleplerinin belirlenmesinde kullanılacak ve daha iyi hizmet sunulmasında yol gösterici olacaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber