Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Aralık 2014 - 10:33 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

Öğrenciler "Erasmus" hakkında bilgilendirildi

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Üniversitesi'nce öğrencilere Erasmus (öğrenci değişim programı) hakkında bilgiler verildi.

Kırklareli Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü'nde uzman Rüveyda Öztürk Başol ile Mustafa Emre Kan, Babaeski Meslek Yüksekokulu'nda, eğitim gören öğrencileri bilgilendirdi.

Yurt dışında eğitim ve staj olanaklarıyla ilgili bilgi paylaşımı yapılan toplantıda, süreçten önce ve sonra öğrencilerin yapması gerekenler hakkında bilgiler verildi.

- Savunma taktikleri kursu

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, polislere yönelik savunma taktikleri kursu düzenledi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, eğitmen Yunus Yıldız tarafından verilen kursa 33 personelin katıldığı belirtildi.

Savunma taktikleri kursunda, polislerin olaylarda kendini savunma, silah ve teçhizat güvenliğini sağlama, şüpheliyi kanunlar çerçevesinde kontrol altına alma ve orantılı güç kullanma eğitimleri verildiği kaydedilen açıklamada, eğitimin ardından İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Gezerel tarafından kursu başarıyla bitiren 34 personele törenle belgelerinin verildiği aktarıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber