Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

"Sosyal Yaşamı Köylerle Paylaşma Projesi"

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Belediyesi, "Sosyal Yaşamı Köylerle Paylaşma Projesi" kapsamında, Kızılcıkdere köyünde yaşayan kadınlara yönelik etkinlik düzenlendi. 

Bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte, köy kadınlarına yemek verilerek eğlence yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, etkinlikte yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk projesinin ilk adımını attıkları için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını söyledi.

Köyde ve şehirde yaşayan kadınların kaynaşması adına böyle bir proje başlattıklarını belirten Gider,  "Burada görüyorum ki şehirde ve köyde yaşayan kadınlarımız hemen kaynaştı. Bu da bizi fazlası ile mutlu etti. Bu projemizi belirli aralıklarla sürdüreceğiz" diye konuştu.

 

- Ağaçlandırma çalışmaları

 

Kırklareli Belediyesi ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, ağaçlandırma çalışmalarını TOKİ yolunda sürdürdüklerini söyledi.

TOKİ yoluna 120 ıhlamur fidanı dikeceklerini belirten Kesimoğlu, tüm cadde ve sokakların ağaçlandırılacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber