Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 10:38 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

KLÜ Rektörü Prof. Dr. Aykaç'a ziyaret

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Burhan Üstünkol, Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç'ı ziyaret etti.

Üstünkol, ziyarette, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Etkinlikler kapsamında ziyaretlerde bulunduklarını belirten Üstünkol, daha sonra yaptıkları çalışmalar hakkında Rektör Aykaç'a bilgiler verdi.

Aykaç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

- İhtiyaç sahibi engelli öğrencilere giysi yardımı

 

Kırklareli Belediyesi, Türk Kızılayı Kırklareli Şubesi, Rehabilitasyon Merkezi ve Ayışığı Derneği işbirliğince toplanan giysiler, Ayışığı Derneği'ne teslim edildi.

Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, belediye binasında düzenlenen törende, toplanan giysileri Ayışığı Derneği Başkanı Nihal İnanç’a teslim etti.

Gider, belediye olarak engelli vatandaşları hiçbir zaman unutmadıklarını ve engellilere sahip çıkmaya çalıştıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber