Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

"Hindi yetiştiriciliği" kursu açılacak

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Çalışma ve İş Kurumu Kırklareli Müdürlüğü ile Halk Eğitimi Merkezi işbirliğince hindi yetiştiriciliği kursu açılacak.

İşkur Müdürü Hasan Aksoy, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, hindi yetiştiriciliği kursunun Kofçaz ilçesinde açılacağını söyledi.

Kursun 424 saat süreceğini ifade eden Aksoy, kursiyerlere günlük 20 lira ödeme yapılarak, meslek hastalığı ve genel sağlık sigortası primlerinin de ödeneceğini belirtti.

Kurs ile vatandaşların kendi işlerini kurmalarına yardımcı olmayı hedeflediklerini anlatan Aksoy, kursun 13 Mart Cumartesi günü başlayacağını kaydetti.

 

- Maç yasağı ve hak mahrumiyeti cezaları

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırklareli Şubesi'nce maç yasağı ve hak mahrumiyeti cezaları belirlendi.

Şube Başkanı Hasan Başdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il disiplin kurulunca müsabakalarda futbol kurallara uyulmadığı gerekçesiyle gözlemci raporlarına göre futbolcu ve yöneticilere ceza verildiğini söyledi.

Karşıyaka Gençlikspor'dan Uğur Kuş'a bir, Büyük Mandıra Adaspor'dan Mustafa Akter'e iki Emirspor'dan Oğuz İpek'e, Metin Özdemir'e, Koray Çevikoğlu'na ve Seydamet Öztürk'e ise beş resmi müsabakadan men cezası verildiğini belirten Başdemir, cezalı futbolcu ceza süresi boyunca müsabakalara katılamayacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber