Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 13:08 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

Hava sıcaklıkları düşecek

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Meteoroloji Müdürü Mehmet Nuri Güner, bölgede hava sıcaklıklarının düşmesinin beklendiğini söyledi.

Güner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarından itibaren hava sıcaklıklarının 4 derece düşeceğini belirtti.

Kırklareli'nin yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına gireceğini ifade eden Güner, sıcaklıkların 10 derece ölçüldüğü kentte, çarşamba günü 6, perşembe günü ise 5 dereceye kadar düşeceğini kaydetti.

Sıcaklıkların düşmesiyle yer yer sağanağın da etkili olmasının beklendiğini ifade eden Güner, rüzgarın da şiddetini arttıracağını sözlerine ekledi.

 

- "100. Yılında Çanakkale Savaşları ve Şehitlerimiz" konferansı 

 

Kırklareli Müftüsü İsmail Bayrak, "100. yılında Çanakkale Savaşları ve Şehitlerimiz" konulu konferans düzenleneceğini söyledi. 

Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konferansın, Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirileceğini belirtti.

Konferansın Halk Eğitimi Merkezinde yapılacağını ifade eden Bayrak, Çanakkale Savaşı'nda yaşananları yeniden hatırlatmak istediklerini vurguladı.

Bayrak, konferansa herkesin davetli olduğunu kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber