Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

"internet dolandırıcılığı" uyarısı

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü'nce "internet dolandırıcılığı" uyarısı yapıldı.

Lüleburgaz İlçe Seçim Müdürü Yılmaz Taşkın, YSK'nın logosu ve uydurma bir daire başkanlığı adı kullanılarak e-posta ile seçmen bilgilerinin istendiği söyledi.

Kurum olarak seçmen bilgilerini e-posta yöntemi ile talep edilmediğini vurgulayan Taşkın, "Bu nedenle bu e-postalara itibar edilmemesi, hiçbir bağlantıya tıklanmaması önem arz etmektedir. Seçmenler, yurt içi veya yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı olup olmadıklarını Yüksek Seçim Kurulu’nun internet sayfasından sorgulayabilecekleri gibi 27 Mart Cuma gününe kadar muhtarlıklarda askıda bulunan seçmen listelerden de kontrol edebilirler" diye konuştu.

- Meyve bahçesi oluşturuluyor

Lüleburgaz Belediyesi'nce meyve bahçesi oluşturuluyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edirne bayırı mevkisinde meyve bahçesi oluşturduklarını söyledi.

Meyve bahçesinin bir dönüm alana sahip olduğunu belirten Aslan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince 6 çeşit meyveye ait 40 fidan dikildiğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber