Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 10:18 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

Lüleburgaz'da, "Kalp ve Damar Hastalıkları" konferansı düzenlendi

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz ilçesinde, "Kalp ve Damar Hastalıkları" konulu konferans düzenlendi.

Lüleburgaz Sosyal Dayanışma Merkezinde düzenlenen konferansa, Lüleburgaz Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Zeren Canbaz ve merkez kursiyerleri katıldı.

Canbaz, burada yaptığı konuşmada, kalp ve damar hastalıklarının tedavisinin mümkün olduğunu söyledi.

Kalp ve damar rahatsızlıklarının her insanda görülebileceğini belirten Canbaz, dengeli beslenme, fiziksel aktivite, düzenli sağlık kontrolleri ile kalp ve damar rahatsızlıklarından korunabileceğini kaydetti.

 

- Yaşlılar Haftası

 

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi'ni ziyaret etti.

İleri, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek moral ve motivasyon verdiklerini söyledi.

Türk toplumunda yaşlıların büyük öneme sahip olduğunu belirten İleri, "Yaşlılarımız hangi koşullarda yaşadığını görmek ve onların yalnız olmadığını göstermek istedik. Çiçek verip, onlarla sohbet etmek bizleri de çok mutlu etti" diye konuştu.

 

- Öğretmen okullarının kuruluş yıl dönümü 

 

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği, öğretmen okullarının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Lüleburgaz'da konser verdi.

Lüleburgaz Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Aşkiye Neşet Çal Sahnesi'nde düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği mandolin grubu ve koro şefi Saime Topuz, konserin ardından yaptığı konuşmada, öğretmen okullarının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla konser verdiklerini söyledi.

Her yıl çeşitli etkinlikler kapsamında konser verdiklerini ifade eden Topuz, konsere katılanlara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber