Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'ndaki tribünler boyanıyor.Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 Kasım Stadı'ndaki açık...

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'ndaki tribünler boyanıyor.

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 Kasım Stadı'ndaki açık tribünlerin boyandığını söyledi.

Bakım ve onarım çalışması boyunca stadın kapalı olduğunu belirten Polat, çalışmaları en kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Polat, çalışmaların ardından stadın sportif faaliyetlere yeniden açılacağını kaydetti.

- Tiyatro festivali başladı

Lüleburgaz Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro festivali başladı.

Belediye Başkanı Emin Halebak, Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde düzenlenen festivalde yaptığı konuşmada, festivali Lüleburgaz Kent Konseyi işbirliğinde yürüttüklerini söyledi.

Festival boyunca 15 tiyatro oyununun sahneleneceğini belirten Halebak, "Tiyatroya daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Tiyatro trajediyle başladı, komediyle devam etti. Ne zaman ki dram geldi. Gülelim mi, ağlayalım mı onu karıştırdık. Tek istediğimiz bir şey var. Çocuklar, gençler, anneler, babalar mutlu olsun. Dünyanın her yerinde insanlar birbirini boğazlarken, savaşlar varken, kadına işkenceler varken bu sahneler her şeyden daha değerli oluyor" diye konuştu.

Halebak, çeşitli etkinlikler ile mutlu bir kenti oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

- Engelliler derneğinden "dolandırıcılık" uyarı

Lüleburgaz Engelliler Derneği Başkanı Ömer Dağ, dolandırıcılık uyarısında bulundu.

Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerini 'Lüleburgaz Engelliler Derneği üyesi' olarak tanıtarak engelliler yararına dergi satışının yapıldığını söyledi.

Elde edilen gelirin ilçedeki engellilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı söylemi ile dergi satan kişilere itibar edilmemesi gerektiğini ifade eden Dağ, vatandaşların dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini belirtti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber