Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Nisan 2015 - 10:33 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

"Sporcu Beslenmesi ve Sakatlıkları Konferansı"

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz ilçesinde, "Sporcu Beslenmesi ve Sakatlıkları Konferansı" düzenlendi.

12 Dev Adam Basketbol Okulları Lüleburgaz Şubesi’nce Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen konferansa Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat ve sporcular katıldı.

Polat, burada yaptığı konuşmada, sporcuların sportif faaliyetlerini sürdürmesi açısından sağlığına dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Sporcuların formunu koruması gerektiğini belirten Polat, sağlıklı ve dengeli beslenmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından, Toksöz, sporculara beslenme, sporcu sağlığı, müsabakalarda yaşanan sakatlıklar ve tedavi süreci hakkında bilgi verdi.

- Lüleburgazspor'da şampiyonluk sevinci

 

Süper Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Metin Açıkgöz, ligde şampiyon olmanın sevincini yaşadıklarını bildirdi.

Açıkgöz, kulüp binasında düzenlenen basın açıklamasında, ligi başarılı bir şekilde tamamladıklarını söyledi.

Lüleburgazspor'a yakışan bir başarı sağladıklarını ifade eden Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Ligin başından itibaren son derece güzel bir futbol ortaya koyduk. Genç oyuncularımızla çıktığımız bu yolda kazanılan şampiyonluk kupası büyük bir başarıdır. Bu başarının devamını önümüzdeki yılda sergileyip Lüleburgazspor'u hak ettiği yere taşıyacağız. Şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber