Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Nisan 2015 - 17:13 Yorum: 0

Kırklareli'nden kısa kısa

Kutlu Doğum Haftası'na doğru

Kırklareli'nden kısa kısa

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Müftüsü İsmail Bayrak, Kutlu Doğum Haftası'nın çeşitli etkinliklerle kutlanacağını bildirdi.

Bayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta kapsamında konferans, panel, şiir, kompozisyon yarışması ve resim sergisi düzenleneceğini söyledi.

Programların Diyanet İşleri Başkanlığınca ''Hz. Peygamber ve birlikte yaşama ahlakı'' teması çerçevesinde yürütüleceğini ifade eden Bayrak, etkinliklerin 20 Nisan'a kadar süreceğini belirtti.

 

- Hava sıcaklıkları düşecek

 

Kırklareli Meteoroloji Müdürü Mehmet Nuri Güner, hava sıcaklıklarının düşeceğini bildirdi.

Güner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarından itibaren hava sıcaklıklarının 5 ile 7 derece arasında düşeceğini söyledi.

Sıcaklığın düşmesiyle sağanağın da etkili olmasını beklediklerini ifade eden Güner, sıcaklıkların en düşük 0 en yüksek 12 derece olmasını beklediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber