Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

"Kırklareli'nin Kültür ve Turizm Potansiyeli" konferansı

KIRKLARELİ (AA) - "Kırklareli'nin Kültür ve Turizm Potansiyeli" konferansı düzenlendi.Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürlü Necmi Asan, Şeker Fabrikaları Depoları Kongre salonunda yaptığı...

'Kırklareli'nin Kültür ve Turizm Potansiyeli' konferansı

KIRKLARELİ (AA) - "Kırklareli'nin Kültür ve Turizm Potansiyeli" konferansı düzenlendi.

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürlü Necmi Asan, Şeker Fabrikaları Depoları Kongre salonunda yaptığı konuşmada, Kırklareli'nin köklü geçmişinin olduğunu söyledi.

Kırklareli'nin turizm açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Asan,  dört mevsimin bir günde yaşandığı kentin turizme el verişli olduğunu kaydetti.

Kırklareli'nin medeniyetlerin bıraktığı camiler, kaleler, kilise kalıntıları gibi bir çok kültürel mirasa sahip olduğunu dile getiren Asan, " Amacımız Kırklareli’nin kaynaklarını sürdürebilir turizme dönüştürmek. Bu konferansın amacı sizlerle birlikte küçükte olsa bir adım atmak. Bu panelin bize ve ilimize çok faydalı olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kırklareli Vali Yardımcısı Hikmet Çakmak'ta konferansın Kırklareli için yararlı olacağına inandığını ifade etti.

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber