Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2020 - 19:13 Yorum: 0

Kirmanlı Mahallesi’nin asfalt sorunu çözüldü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahallelerde devam eden çalışmalar kapsamında Kirmanlı Mahallesi'ni ziyaret etti.

Kirmanlı Mahallesi’nin asfalt sorunu çözüldü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahallelerde devam eden çalışmalar kapsamında Kirmanlı Mahallesi'ni ziyaret etti. Muhtar Nurettin Yaman, mahallenin asfalt sorunu çözüldüğü için Başkan Posbıyık'a teşekkür etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediyenin mahallelerde sürdürdüğü çalışmaları yerinde denetlemeye devam ediyor. Başkan Posbıyık, bu kapsamda Kirmanlı Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Nurettin Yaman ve azaları tarafından karşılanan Başkan Posbıyık, Rüzgarlı Sokak'ta devam eden asfalt çalışmalarını inceledi, ekiplere kolaylık diledi. Pandemi dönemi olmasına rağmen mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri yaptıklarını söyleyen Başkan Posbıyık, "Kirmanlı asfalt konusunda sıkıntılı bölgelerden birisiydi. Çok dik olması, parkelerin zaman zaman yerinden oynaması noktasında şikayetler alıyorduk. Girişimlerimizi yaptık, en uç noktadan camiye kadar asfalt yapıyoruz. Biz sorunları biliyoruz, sırasına göre hepsini yapıyoruz. Mahalle halkına hayırlı olsun" dedi. Muhtar Yaman da yıllardır yaşadıkları sorunu çözdükleri için Başkan Posbıyık'a teşekkür ederek, "Mahallemize teşrifinizden dolayı teşekkür ediyorum. Burası bizim için yıllardır kanayan bir yaraydı. Ben sizinle ikinci dönem muhtarlığımı yaşıyorum. İlk döneminizde bize "Sorunları ben biliyorum, benim yanıma çay içmeye gelin" dediniz. Sorunumuzu çözdüğünüz için mahalle halkım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kirmanlı Mahallesi’nin asfalt sorunu çözüldü

Kirmanlı Mahallesi’nin asfalt sorunu çözüldü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber