Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 12:43 Yorum: 0

Kırmızı Başlıklı Kız, Ahmetli’de

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde 5-8 yaş arası eğitim gören miniklere, masal okuma günü etkinliği kapsamında...

Kırmızı Başlıklı Kız, Ahmetli’de

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde 5-8 yaş arası eğitim gören miniklere, masal okuma günü etkinliği kapsamında "Kırmızı Başlıklı Kız" masalı okundu ve canlandırıldı.

Çocukların kültürel ve sanatsal faaliyetlerle gelişimlerini amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Kırmızı Başlıklı Kız" masalına can verdi. Öğretmenleri tarafından okunan masalı dinleyen çocuklar, arkadaşları tarafından sahnelenen oyunu da dikkatle izledi. Küçük bir kız ile kurt arasında geçen olayları anlatan Kırmızı Başlıklı Kız adlı masal, yasaklanmış bir şeyi yapmanın kötü neticelerle sonuçlanabileceği öğretisini çocuklara aşıladı.

Kırmızı Başlıklı Kız, Ahmetli’de

Kırmızı Başlıklı Kız, Ahmetli’de

Kırmızı Başlıklı Kız, Ahmetli’de

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber