Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Ekim 2018 - 16:23 Yorum: 0

"Kırmızı Düdük" kampanyasının ödülleri sahiplerini buldu

"Bu Bayram Bende Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük Kampanyası" kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı.

'Kırmızı Düdük' kampanyasının ödülleri sahiplerini buldu

"Bu Bayram Bende Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük Kampanyası" kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı. Yarışmada Aliağa'da yaşayan ve dereceye girmeyi başaran Berhan Var ve Bilgehan Var Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

"Bu Bayram Bende Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük Kampanyası" kapsamında #KırmızıDüdük hashtagi ile düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı. Yarışmaya çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı tarafından başlatılan yarışma kapsamında verilen görevleri tamamlayıp en fazla beğeniyi alan 100 çocuk arasında Aliağa'da yaşayan Berhan Var ve Bilgehan Var da yer aldı. Kampanya kapsamında en fazla beğeniyi alıp dereceye girmeyi başaran çocuklara ödül olarak bisiklet hediyesi verileceği duyurulmuştu. Bu bağlamda Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Bilgehan Var ve Berhan Var kardeşlere bisikletleri teslim edildi. Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen ödül törenine Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rıfkı Kulaksız ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş katılım gösterdi.

"Kırmızı Düdük" kampanyasının ödülleri sahiplerini buldu

"Kırmızı Düdük" kampanyasının ödülleri sahiplerini buldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber