Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 09 Mart 2015 - 16:42 Yorum: 0

"Kırmızı Hayatın Rengi Olsun" projesi

Mustafa Aksoğan Anaokulu'nun minik öğrencileri, "Kırmızı Hayatın Rengi Olsun" projesi kapsamında, akranlarına barış notları yazdı.

'Kırmızı Hayatın Rengi Olsun' projesi

MALATYA - Mustafa Aksoğan Anaokulu'nun minik öğrencileri, "Kırmızı Hayatın Rengi Olsun" projesi kapsamında, akranlarına barış notları yazdı. 

Mustafa Aksoğan Anaokulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, okulöncesi öğretmeni Nilüfer Aktaş ve öğrencileri tarafından başlatılan "Kırmızı Hayatın Rengi Olsun" projesine, Mustafa Aksoğan Anaokulu Müdürü Şule Güven, öğretmenler, veliler ve öğrenciler de destek verdi.  

Anaokulu yönetimince çocuklarda barış bilinci oluşturmak adına farkındalık yaratmak üzere düzenlenen etkinlik kapsamında  Anaokulu Öğrencileri tarafından hazırlanan barış ve kardeşlik mesajları içeren kırmızı kutular, Türkiye 'nin çeşitli illerinde öğrenim gören akranlarına gönderildi.   

Projeye katkı sağlamak üzere yapılan etkinlik kapsamında Mustafa Aksoğan Anaokulu öğrencileri tarafından ayrıca "Barış" isimli müzikal tiyatro oyunu da düzenlendi. 

Okul Müdürü Şule Güven, "Kırmızı Hayatın Rengi Olsun" projesine destek olmak için öğrencileriyle bir etkinlik düzenlediklerini, etkinlik kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan barış ve kardeşlik mesajlarını içeren kırmızı kutuların Türkiye'nin çeşitli illerinde öğrenim gören öğrencilere gönderildiğini belirtti.

Gönderilen mesajlarda minicik yüreklerin "kırmızı savaşın değil hayatın rengi olsun" diye haykırdıklarını ifade eden Güven, "Duygusal anlar yaşadığımız etkinlik kapsamında ayrıca öğrencilerimiz tarafından 'Barış' isimli bir de müzikal tiyatro oyunu sergilendi. Projenin hazırlanması ve  sunulması aşamasında özverili olarak çalışan başta proje koordinatörü değerli meslektaşımız Nilüfer hanıma, okulumuzun değerli öğretmenlerine, kıymetli velilerimize ve göz nurumuz öğrencilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber