Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 16:14 Yorum: 0

Kırsal mahallelerde çalışmalar sürüyor

Hacıarslanlar Mahallesi'nde gerekli düzenlemeleri tamamlayan ekipler çalışma programında yer alan mahallelerde hazırlıklara başladı.

Kırsal mahallelerde çalışmalar sürüyor

Hacıarslanlar Mahallesi'nde gerekli düzenlemeleri tamamlayan ekipler çalışma programında yer alan mahallelerde hazırlıklara başladı.

Edremit Belediyesi önceden köy statüsünde olan kırsal mahallelere yatırım yapıyor. 2016 yılı çalışma programında yer alan yirmi kırsal mahallede düzenleme ve yenileme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri söz konusu mahalleleri toplamda 26 bin 895 metrekare kilitli parke taş ile kaplıyor. Fen İşleri Müdürlüğü Bostancı, Yaylaönü, Çamcı, Ortaoba ve son olarak Hacıarslanlar Mahallesi'nde parke taş kaplama çalışmalarını tamamlarken, hemen ardından Pınarbaşı Mahallesi'nde düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışma programı kapsamında Kızılkeçili, Yaşyer, Kavlaklar, Tahtakuşlar, Avcılar, Narlı, Arıtaşı, Dereli, Doyran, Mehmetalan, Yolören, Çamlıbel, Beyoba Mahallesi'nde de düzenlemeler kısa süre içerisinde başlayacak. Vatandaşların kış aylarının yarattığı olumsuzluklardan etkilenmemesi için uğraş verdiklerini belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Ekiplerin başında yapılan her çalışmayı dikkatle takip ediyorum. Kırsal mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hassasiyetini anlıyor ve hizmetten geri kalmaması için çalışıyoruz. Sorunsuz, çağdaş, modern kenti inşa etmek için eşit ve adaletli olarak her noktaya hizmeti taşımak istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber