Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 17:33 Yorum: 0

Kırsal mahallelere otoban konforunda yol

Kırsal mahallelerde yatırım yağmurunu hızla sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçelerin yüksek rakımlı mahallelerinde bile yaptığı beton yollar...

Kırsal mahallelere otoban konforunda yol

Kırsal mahallelerde yatırım yağmurunu hızla sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçelerin yüksek rakımlı mahallelerinde bile yaptığı beton yollar ile vatandaşları çamurdan, tozdan kurtardı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam ile birlikte Çarşamba ilçesine bağlı Orduköy, Demiraslan, Soğucak, Orduköy Mahallerinde bitirilen beton yol çalışmalarını inceledi.

"Tüm köyler bu konforu yaşayacak"

Köy muhtarları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Yılmaz, birkaç köyün ortak kullandığı ulaşım için büyük önem taşıyan grup köy yollarına yeni düzen getirdiklerini belirterek, "Özellikle dar ve bozuk toprak yollara kentlerdeki gibi duble yol kalitesinde yeni bir görünüm kazandırıyoruz. Köyleri kentten farksız yapma hedefinde emin adımlarla ilerliyoruz. Vatandaşlarımız rahat olsun. Tüm köy yollarımız kısa sürede bu konforu yaşayacak" dedi.

Kırsal mahallelere otoban konforunda yol

Kırsal mahallelere otoban konforunda yol

Kırsal mahallelere otoban konforunda yol

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber