Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde numaratör dönemi başladı

Emniyet Genel Müdürlüğünce ülke genelinde başlatılan numaratör uygulaması kapsamında Kırşehir'deki çalışmalar tamamlandı

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde numaratör dönemi başladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde numaratör uygulamasına geçildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde, Emniyet Genel Müdürlüğünce zamanı doğru kullanmak amacıyla ülke genelinde numaratör uygulamasına geçilmesini içeren 30 Aralık 2014 tarihli genelge doğrultusunda çalışma gerçekleştirildi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, birimlerin yönetim anlayışında zamanı doğru kullanma esasının benimsenmesi ve görevlerin yürütülmesinde vatandaşın gereksiz yere zaman kaybetmemesi için numaratör uygulamasının hayata geçirildiği belirtildi.

Yeni uygulama sayesinde, birimlere iş ve işlemler için gelen vatandaşın sorunlarının ayakta bekletilerek dinlenmeyeceğini vurgulayan yetkililer, şunları kaydetti:

"Polis merkezlerimizde vatandaşın bekleme sürelerini en aza indirmek için numaratör sistemine geçildi. Bu kapsamda vatandaşlarımızın birimlerimizden memnun ayrılmaları için özellikle işlerin yoğun olduğu polis merkezi amirliklerimize numaratör sistemi konuldu. Vatandaşların sırasını oturarak bekleyebilmesi için gerekli çalışmalar yapıldı. İlimizde son üç ayda müşteki sıfatındaki 400 kişinin ev ya da iş yerinde ifadesi alındı. Artık bu işlemler, zamanın değeri ön planda tutularak polis merkezlerinde gerçekleştirilecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber