Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mayıs 2016 - 21:33 Yorum: 0

Kırşehir Kitap Günleri Sona Erdi

Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen 29. Ahilik Haftası Kitap Günleri sona erdi.

Kırşehir Kitap Günleri Sona Erdi

Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen 29. Ahilik Haftası Kitap Günleri sona erdi.

Kitap Günleri etkinliklerine 68 yayınevi ve 27 yazar katılım gösterdi. Fuar alanını gezen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kitap günleri etkinliklerinin sürekli düzenleneceğini ve insanın kitaplara ulaşması için gerekli olan her şeyi yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Bahçeci, "Kitap fuarının böyle ilgi görmesi ve Kırşehirlilerin kitap fuarına talebi bizleri mutlu etti. 68 yayın evi Kırşehir'de, okumak gençliğimiz için çok önemli. Yayın evleri de okurları için kitaplarında indirim yaptı. Kitap Günlerinin devamını da yapacağız. İnsanımızın kitaplara kolay ulaşımını sağlamak da biz yöneticiler için önemli bir görev" dedi.

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kitap günleri 23 Mayıs tarihinde Cacabey Meydanı'nda açılan çadırda Rasim Özdenören'in söyleşisi ve kitaplarını imzalaması ile başladı. Kitap fuarına Nuri Pakdil, Hüseyin Su, Ataol Behramoğlu, Bestami Yazgan, Bahattin Atak, Anar Rızaev, İmdat Avşar, İhsan Tevfik Kırca, Sadık Yalsızuçanlar, Mustafa Armağan, Hanefi Avcı, Erhan Afyoncu, Halit Ertuğrul, Kahraman Tazeoğlu, Sinan Yağmur gibi yazarların yanı sıra yerel yazarlar da katılarak söyleşi ve imza günü yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber