Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 13:28 Yorum: 0

Kırşehir protokolünden öğretmenler günü mesajı

24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile Kırşehir protokolü öğretmenler günü mesajı yayınladı.

Kırşehir protokolünden öğretmenler günü mesajı

24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile Kırşehir protokolü öğretmenler günü mesajı yayınladı.

Kırşehir Belediye Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Öğretmenin emeklisi yoktur. Emekli öğretmen olmaz. Öğretmenlik mesleği ölünceye dek devam eden en kutsal meslektir." ifadesinde bulundu.

Belediye Başkanı Bahçeci mesajına şu şekilde devam etti:

"Öğretmenlerin emeklisi olmaz. Öğretmenlik hayat boyu devam eden ve kutsal bir meslektir. Öğretmenlikle, Belediye Başkanlığını biraz bir birine benzetiyorum. Biz de eserler üretiyoruz. Makamlar gelip geçici bizde bir gün gelip geçeceğiz ama eserler bırakma şansımız var. Öğretmenlerinde yine aynı şekilde eser bırakma şansı var. Yetiştirdiğiniz her talebe sizin bir eseriniz oluyor o açıdan son derece kutsal bir meslek. İnşallah sağlıklı, sıhhatli bir ömürler diliyorum. Yeni bir öğretmen evi de Kırşehir'imize kazandıracağız. Orası sadece okey oynanan bir ögretmenevi değil , jeotermal içerisinde havuzları, hamamı, saunası, cafeteryası olan termal otel gibi büyük salonları olan çok güzel bir proje hazırladık.Yeri de şuan Milli Eğitim Müdürlüğünün bulunduğu yerde terme caddesinde olacak. Yeni yer güzel olacak karşısında Kültür Sanat Merkezi, Planatoryum, gezegen evi bilim merkezi olacak. Şehrimizin prestiji olacak eski sanayi camisinin yerine büyük bir camii yapıyoruz. Yeni ögretmenevi hem sizler için , hem de çalışan öğretmenlerimiz için güzel bir mekan olacak. Sizlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Allah sağlıklı, sıhhatli, ağız tadıyla sevdiklerinizle, ailelerinizle huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin hepinize saygılar sunuyorum."

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli mesajında, "Bizler öğretmenlerimizin ruhsal ve bedensel sağlıklarını önemsiyoruz. Onların yetiştirdiği gençlerimizin geleceğin yöneticileri olacaklarına inanıyoruz. Bu inançla kültürel ve manevi değerlerimizin desteklendiği politikaları da eğitim hayatımızda bağımsız,objektif şekilde görmek istiyoruz. Farklılıkların saygı içerisinde gelişebileceği inancı ile öğretmenlerimizin geleceğimizin gençlerini güvende yetiştirdiklerini biliyoruz." ifadelerini kulladı.

CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin ise, "Eğitim bir milleti hür bağımsız, şanlı yüksek bir topluluk halinde yaşatır. Eğitimsizlik ise bir milleti felakete sürükler. Büyük önderin eğitime verdiği önem sayesinde yetişen nesil geleceğini de çizmiştir. Öğretmenlerimiz kendilerini yetiştirerek yetiştirdikleri çocukların da geleceğe güvenle bakmalarını sağlamaktadır. Öğretmenlerimiz, toplumda saygınlığını sürdürecek olanaklardan ve mesleki haklardan ne yazık ki yoksundur. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen geleceğimizin inşaasına kendisini adayan çağdaşlığı ve bilimi kendilerine rehber edinen öğretmenlerimizin katkıları hiç unutulmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber