Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Kırşehir Valisi Şentürk, lastik fabrikasını ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Petlas lastik fabrikasını ziyaret etti.Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şentürk'ün fabrikaya ziyaret...

Kırşehir Valisi Şentürk, lastik fabrikasını ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Petlas lastik fabrikasını ziyaret etti.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şentürk'ün fabrikaya ziyaret gerçekleştirdiği ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan'dan bilgi aldığı belirtildi.

Petlas Lastik Fabrikasının Kırşehir'in en büyük sanayi kuruluşu olduğunu vurgulayan Şentürk, "2 bin 750 çalışanı ile büyük istihdam sağlayan lastik fabrikası, hem ülkemiz hem de ilimiz ekonomisine önemli katkı sağlamaktadır. Buradaki ürünler 90'ın üzerinde ülkeye ihraç edilmektedir. Petlas, belirlediği vizyon ile dünya pazarında önemli yer edinmiş, markalaşmıştır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber