Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 12:53 Yorum: 0

Kırşehir'de 6 yıl önce kaybolan belediye meclisi üyesi

Hasan Kırışık'ın bulunması için çalışmalar sürüyor

Kırşehir'de 6 yıl önce kaybolan belediye meclisi üyesi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 6 yıl önce kaybolan Belediye Meclis Üyesi Hasan Kırışık'ın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Kırşehir'de 20 Mart 2008'de iş yerinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Kırışık'ı bulmak için araştırmalarını sürdüren polis ekiplerinin bugüne dek 9'u şüpheli 102 kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Kırışık'ı bulma çalışmaları sürüyor.

Kırşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Kırışık'ın otomobilinin bulunduğu Meytaş mevkisindeki dere, mağara, su kuyuları, çöp alanları ve foseptiklerde polis ve jandarma ekiplerince, bazı kurumların personelinin desteğiyle arama çalışması yapılmıştı. Eğitimli köpekler yardımıyla gerçekleştirilen aramalarda, Kırışık bulunamamıştı. Emniyet Genel Müdürlüğünce kayıpların bulunması için uygulanan ödül sistemi kapsamında Kırışık için de 25 bin lira ödül konulmuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber