Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Nisan 2014 - 13:23 Yorum: 0

Kırşehir'de Biyogaz Tesisi kurulacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal, yeni dönemde kentte Biyogaz Tesisi kazandıracaklarını bildirdi.Soysal, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimlerden...

Kırşehir'de Biyogaz Tesisi kurulacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal, yeni dönemde kentte Biyogaz Tesisi kazandıracaklarını bildirdi.

Soysal, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimlerden sonra İl Genel Meclisi'nin ilk toplantısını yaparak göreve başladığını, Meclis Başkanlığına ise kendisinin seçildiğini anımsattı.

Meclisin, geçen dönemde Kırşehir'de bir çok hizmet yaptığını belirten Soysal, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz dönem içerisinde İl Özel İdaresi olarak, Türkiye’de kamu sektöründe bir ilk olacak nitelikte, Karakurt Jeotermal Meyve ve Sebze Kurutma Tesisini kurarak ilimize kazandırdık. Mahmutlu Jeotermal Sahasını Organize Sera Bölgesi olarak tahsis edilmesine karar verdik. KÖYDES çalışmalarını başarı ile yürüttük. Köylerimizi daha yaşanabilir bir hale getirilmesi için alt ve üst yapı çalışmalarına önem verdik. Köylerimizde taşımalı eğitim veren okullarımızın bahçelerine çevre düzenlemesi yaptık."

Kamuda ilk olacak nitelikte Biyogaz Tesisi'ni bu dönemde hayata geçirmeyi planladıklarını vurgulayan Soysal, meclis üyeleriyle uyumlu bir çalışma dönemi geçireceklerine inandığını dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber