Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Kırşehir'de hırsızlık iddiası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla iki kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro...

Kırşehir'de hırsızlık iddiası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla iki kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, Aşıkpaşa ve Nasuhdede mahallelerinde ev ve iş yerinde meydana gelen 4 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Ekipler, hırsızlık olaylarında kullanıldığı tespit edilen C.M'nin (32) kullandığı 38 EL 865 plakalı otomobili durdurdu.

Otomobilde yapılan aramada, ev ve iş yerlerinden çalındığı belirlenen ziynet ve çeşitli eşyaların bir bölümü ile suç aletleri ele geçirildi, C.M. ve beraberindeki O.A, gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen C.M, tutuklandı.

Hakkında "askeri mahkemeye mukavemetten" arama kararı bulunan birliğinden firar eden O.A, Kırşehir Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber