Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

Kırşehir'de hırsızlık olayları

Hırsızlık iddiasıyla 2 kişi tutuklandı

Kırşehir'de hırsızlık olayları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de ev ve iş yerlerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği iddiasıyla yakalanan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, Medrese Mahallesi'nde iş yerinden ve kurumdan hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan İ.K. ile Yenice Mahallesi'nde evden hırsızlık yaptığı tespit edilen B.A, suç aletleri ve çaldıkları eşyalarla yakalandı.

İki zanlı da emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ekipler, Kuşdilli Mahallesi'nde açıktan hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen M.Y. ile Ahi Evran Mahallesi'nde iş yerinden ve resmi kurumdan hırsızlık yaptığı belirlenen R.Ö'yü suç unsurlarıyla yakaladı. M.Y. ve R.Ö, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber