Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Yerel 07 Ağustos 2020 - 14:53 Yorum: 0

Kırşehir’de, kontrollü sosyal hayat hayat denetimleri sürdürülüyor

Kontrollü sosyal hayatın başlaması ile korona virüs salgını denetimleri Vali İbrahim Akın başkanlığında devam ediyor.

Kırşehir’de, kontrollü sosyal hayat hayat denetimleri sürdürülüyor

Kontrollü sosyal hayatın başlaması ile korona virüs salgını denetimleri Vali İbrahim Akın başkanlığında devam ediyor.

İçişleri Bakanlığının 81 valiliğe gönderdiği korona virüs denetimleri konulu genelge kapsamında Kırşehir'de geniş kapsamlı bir denetleme gerçekleştiriliyor. Ankara Caddesinden başlayıp Terme Caddesine kadar devam eden denetimden sonra Vali Akın başkanlığında Kentpark ve civarında yer alan işletmelerde denetim gerçekleştirildi. İl yöneticileri ile birlikte yürütülen denetim sırasında esnaflara ve vatandaşlara alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunan Vali İbrahim Akın, kamuoyunun duyarlılık seviyesini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla denetimlerin yapılacağını söyledi. Yaptıkları denetimlerde vatandaşları maske, mesafe ve temizlik konusunda duyarlı olmaya davet ettiklerini belirten Vali Akın, "Salgınla mücadelenin en etkili 3 kuralı maske takmak, sosyal mesafeye dikkat etmek ve hijyendir. Gerçekleştirdiğimiz denetlemelerde de vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan bu kurallara riayet etmelerini istedik" dedi.

Kontrollü normale dönüşle birlikte insanların da rehavete kapıldıklarını anlatan Vali Akın, "Kontrollü sosyal hayat dönemine girdiğimiz bu süreçte insanlarımız salgınla mücadelede rehavete kapıldı. Ancak, korona virüs tehlikesi henüz geçmiş değil ve salgınla mücadelemiz devam etmektedir. İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde bütün illerimizde, kamu kurum ve kuruluşlarımızın tamamının katılımıyla korona virüs ile mücadele konusunda vatandaşlarımızda bir farkındalık oluşturmak üzere sahadayız. Bu denetlemede salgınla mücadelemizin devam ettiğini, rehavete kapılmadan belirlenen kurallara mutlaka riayet edilmesi gerektiğini insanlarımıza hatırlatıyoruz" diye konuştu.

Korona virüs denetimi, Kentpark ve etrafındaki iş yerlerini denetlenmesi, işletme sahipleri ve vatandaşlara maske mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulunması ile sona erdi.

Kırşehir’de, kontrollü sosyal hayat hayat denetimleri sürdürülüyor

Kırşehir’de, kontrollü sosyal hayat hayat denetimleri sürdürülüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber