Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Kırşehir'de "Sağlıklı Yaşam" için yürüdüler

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" gerçekleştirildi.Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğünün organizasyonuyla, resmi kurumlar ve vatandaşların katılımıyla...

Kırşehir'de 'Sağlıklı Yaşam' için yürüdüler

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğünün organizasyonuyla, resmi kurumlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü", Ankara Caddesi'nden başlayıp Ahi Evran Mahallesi'nde sona erdi.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Kırşehir Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, fiziksel aktivitenin, yaşamın her döneminde sağlık için son derece önemli olduğunu söyledi.

Hareketsiz yaşamın, günlük alışverişini bile bilgisayar başında sanal marketlerden gerçekleştiren modern toplum için en önemli problemlerin başında yer aldığını belirten Demirbaş, "Kronik hastalıkların ortak risk faktörlerinden birisi olan fiziksel hareketsizlik, dünya genelinde, ölüme neden olan risk faktörleri sıralamasında dördüncü sırada yer almaktadır. Bebeklik çağından itibaren çocuklarda hareketin artırılmasının ve bizler için de gün içerisinde hareketsiz olarak geçirilen sürenin azaltılması ayrı bir önem kazanmalıdır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber