Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Şubat 2020 - 14:13 Yorum: 0

Kırşehir’de şehit ve gazilerden Mehmetçiğe destek

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir'de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Anadolu Şehit Aileleri Derneği, yaptıkları ortak açıklama...

Kırşehir’de şehit ve gazilerden Mehmetçiğe destek

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir'de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Anadolu Şehit Aileleri Derneği, yaptıkları ortak açıklama ile Mehmetçiğe destek verdi.

Bir araya gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Anadolu Şehit Aileleri Derneği başkanları, yaptıkları açıklamada Mehmetçiğin yanında olduklarını belirttiler. Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Bahattin Kaya, "İdlib'de meydana gelen rejim unsurlarının Türk Silahlı Kuvvetlerimize yapmış olduğu saldırı sonucu 33 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimize rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Günün birlik olma günü olduğunu vurgulayan Kaya, "Gün birlik olma günü. Sosyal medya üzerinden çeşitli provakatif yayınlar yapılıyor. Milletimize tavsiyemiz sağduyulu davranıp sosyal medya üzerinden yapılan yayınlara itibar etmemeleridir. Devletimizin yapmış olduğu resmi açıklamalara itibar edilmelidir. Biz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Anadolu Şehit Aileleri Derneği olarak devletimizin yanındayız. TSK'yı ise yürekten destekliyoruz. Onlar sahada mücadele ederken bizler de dua ile destek veriyoruz. Devletimiz, bu durumun altından kalkacaktır. Ordumuz güçlüdür. Rejim güçleri ise hak ettiği cezayı alacaktır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber