Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ekim 2014 - 12:03 Yorum: 0

Kırşehir'de spor tesisi yatırımları

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Güneş: "Spor salonu olmayan ilçemiz neredeyse kalmadı"

Kırşehir'de spor tesisi yatırımları

KIRŞEHiR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şaban Güneş, Akçakent dışında spor tesisi olmayan ilçe kalmadığını belirtti.

Güneş, yaptığı yazılı açıklamada, şehir merkezinde tesisleşme noktasında sıkıntı olmadığını belirterek, merkez ilçede 5 spor salonu, 5 çim, 4 sentetik ve 1 de mini sentetik futbol sahası, tenis kortu, gençlik merkezi ile Kamp Eğitim ve İzcilik Merkezi'nin yer aldığını ifade etti.

Akçakent ilçesi dışındaki tüm ilçelerde teşkilatlanmayı tamamladıklarını vurgulayan Güneş, şöyle devam etti:

"Spor salonu olmayan ilçemiz neredeyse kalmadı. Yakında Akçakent ilçemizde de spor salonu yapımına başlayacağız. Yeni gençlik merkezi ve yüzme havuzumuzun inşaatları devam ediyor. Yaklaşık 9 ay gibi kısa sürede tamamladığımız Hirfanlı Gençlik Kampı ve İzcilik Eğitim Merkezi ile ilimize büyük bir tesis kazandırmış olduk. Yaklaşık 12 milyon liraya mal olan bu büyük yatırım ile ilimizde Türkiye'nin dört bir yanından her yıl yaklaşık 3 bin gencimizi ağırlayacağız. Kampa katılan gençlerimize ilimizi tanıtıyoruz ve onlara bilmedikleri yönlerimizi, tarihi ve kültürümüzü anlatıyoruz."

Güneş, Kırşehir'de yaklaşık 20 bin lisanslı sporcu bulunduğunu ve 3 bin kişinin de faal olarak çeşitli spor branşlarıyla uğraştığını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber