Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2014 - 15:58 Yorum: 0

Kırşehir'deki okul inşaatlarına ek ödenek

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, kentteki okul inşaatları için Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden 4 milyon lira ek ödenek çıkarıldığını bildirdi. Çalışkan,...

Kırşehir'deki okul inşaatlarına ek ödenek

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, kentteki okul inşaatları için Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden 4 milyon lira ek ödenek çıkarıldığını bildirdi. 

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, yapımı süren 40 derslikli Cacabey Ortaokulu ile ihale aşamasında olan 24’er derslikli Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu ve Sırrı Kardeş Ortaokulu için ödeneğe ihtiyaç olduğunu belirtti.

Konuyu Milli Eğitim Bakanlığı ile görüştüğünü ifade eden Çalışkan, inşaatlar için 4 milyon lira ek ödenek çıkarıldığını kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber