Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ekim 2018 - 15:48 Yorum: 0

Kırşehir’den Japonya’ya ihracat

Kırşehir'de elektronik izleme sistemleri yatırımları yapan bir firma Japonya'ya ihracat yaptı.

Kırşehir’den Japonya’ya ihracat

Kırşehir'de elektronik izleme sistemleri yatırımları yapan bir firma Japonya'ya ihracat yaptı.

Endüstri 4.0 ve nesnelerin İnternet alanlarında çalışan ve Türkiye'de üretim yapan firma, elde ettiği ürünü Japonya'ya ihraç etti.

Kırşehir'de bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Otomasyon&Yazılım ve Medya Şirketi Genel Müdürü Sait Yanık, yapılan yatırımların karşılığını almaya başladıklarını söyledi.

Yanık açıklamasında, "Elektronik izleme sistemlerine yaptığımız yatırımların karşılığını almaya başladık. Piyasadaki birçok ürünü inceledik ve en az onlar kadar iyi bir ürün yapma hedefiyle bu yola çıktık.

Genellikle yurt dışından alınan bu ürünleri Türkiye'de ürettiğimizden dolayı -döviz kurları sebebiyle çok avantajlı konuma geldik. Bundan dolayı hem Türkiye'de hem de yurt dışında birçok firma ile de görüşme halindeyiz.

İlk yaptığımız MedIOEx ürünün 2. Versiyonunu da ürettik ve satışa hazır hale getirdik. Daha basit kullanımlar için ise MiniIOEx endüstriyel elektronik kartımızı 3G ve LTE şebekelerine uygun hale getirdik. Bu sayede müşterilerimiz ethernet veya wireless imkanı olmayan yerlerde sim kartlarını takarak endüstriyel tesislerini anlık olarak izleyebiliyorlar"dedi.

Yanık hedeflerinin de kartların satışlarını daha da hızlandırıp gelecek sermaye ile ARGE faaliyetlerini arttırmak olduğunu belirtti.

Kırşehir’den Japonya’ya ihracat

Kırşehir’den Japonya’ya ihracat

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber